За Бижутата

За бижутата

onlinebijuta.com ви предлага бързо и удобно и сигурно пазаруване онлайн. Нашите бижутата с кристали са изработени с австрийски кристали. Показаните в сайта модели се отличават със собствен стил и идея. При нас ще намерите свежи и актуални модели на атрактивни цени. Продуктите в onlinebijuta.com не съдържат алергични сплави и никел и са лабораторно тествани. Нашият магазин предлага и ръчно изработени бижута с естествени камъни, За Ваше удобство всички направени поръчки се доставят до адрес или до офис на куриерска компания Еконт. Заплащането става с наложен платеж в момента на получаване на пратката, като ще имате възможност да я разгледате и след като я одобрите тогава да я заплатите.
Срокът за доставка на бижутата с кристали е от 1 до 2 работни дни в зависимост от това дали поръчката е направена в рамките на работния ден.
Клиентите на onlinebijuta.com имат право по закон да върнат закупените от тях продукти в 14 - дневен срок от деня на тяхното получаване, като запазят целостта и вида на закупените продукти.
Инструкции за употреба на бижута с австрийски кристали
1.       Бижутата с австрийски кристали не трябва да бъдат в контакт с абразивни сапуни , препарати, парфюми, спрейове за коса.
2.       Не почиствайте бижутата с абразивни кърпи и / или почистващи препарати . Това води до тяхното надраскване.
3.       Не излагайте бижута за продължителен период на екстремни температури или силна слънчева светлина . (например на первази на прозорци),
4.       Не съхранявайте бижутата в близост до източник на топлина .
5.       Използвайте мека кърпа при полиране бижута за предотвратяване на потъмняване.
6.       Сваляйте бижутата по време на къпане.
7.       Сваляйте бижутата от себе си преди плуване в море или хлориран басейн . (Хлорът може да предизвика промяна в цвета бижутерийната сплав. Той също ще доведе до увреждане на кристалите . )
8.       Сваляйте бижута преди да използвате почистващи препарати .
9.       Сваляйте бижутата преди спорт.
10.     Сваляйте бижутата по време на сън, за да ги предпазите от усукване, заплитане и скъсване.
Бижутата с кристали и кристални перли трябва да се свалят ВИНАГИ преди измиване на ръцете, плуване или прилагане на продукти за грижа за тялото. Това следва да се прави и  преди извършване на всякакви спортни занимания или домакинската работа.Слагайите вашите бижута едва след като сте си сложили парфюм, козметични кремове, грим или лак за коса.Пазете бижута от удари, остри предмети, домакински почистващи материали, слънчева светлина и екстремни температури. Хлор и подобни вещества могат сериозно да доведат до потъмняване на бижутата , както и да разхлабят кристалите.
Правилната грижа и съхранение на бижута с кристали и кристални перли ще допринесат за запазване на тяхното качество и блясък.
Моля, съхранявайте бижута в тяхната кутия. Правилната грижа и съхранение на бижута, както и полирането им с мека кърпа, ще допринесат за поддържането на техния блясък и красота за по- дълго време.
Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, екипът на onlinebijuta.com е на ваше разположение на посочените в сайта контакти.

С пожелание за приятно пазаруване,
Екипът на onlinebijuta.com