Пръстени - Великолепен пръстен със сапфир и 14к запълнено злато

Пръстени - Великолепен пръстен със сапфир и 14к запълнено злато Кликнете за по-голямо изображение
Код на продукта : 1016
Наличност : В наличност
Цена : 9,95 лв.
Количество : - +
Бърза Поръчка
Пръстени - Великолепен пръстен със сапфир и 14к запълнено злато
Пръстени - Великолепен пръстен със сапфир и 14к запълнено злато
Цена: 9,95 лв.

* Име :
* Телефон:
* Коментар:
Моля, напишете Вашето име и телефонен номер, за да можем да се свържем с Вас

fast-delivery
Оставащо време до следващия работен ден 51 часа и 46 минути
Днес е почивен ден. Предстоят ни и още почивни дни: Неделя. Ако поръчате сега, вашата поръчка ще бъде обработена в Понеделник.
Доставка до Вторник, 19.10.2021

Великолепен пръстен със синтетичен сапфир, кристали сваровски и 14к запълнено* злато. Изработен е от специална бижутерийна сплав без съдържание на никел, олово и други сплави които биха могли да Ви предизвикат алергии. Не потъмнява и не променя цвета си. Размери на елемента с кристалите 3см х 1,6см, големината на пръстена се регулира от 17-26 размер.

* Пояснение на понятието "запълнено злато":
Златното запълване (наслагване) е модерна технология и представлява буквално попълване на някакъв метал (сребро, мед, стомана и др.) с дебел слой злато под налягане и висока температура. Така че запълнените бижута не бива да се бъркат с позлатените, защото реално съдържат със 100% повече злато от тях и са много по-ценни и устойчиви на потъмняване и обезцветяване. Те изглеждат като масивно злато, защото според изискванията количеството злато в запълнените бижута трябва да е поне 1/20-та от общото им тегло, така че горният им слой наистина е масивен. Всичко това ги прави чудесна и достъпна като цена, визия и качества алтернатива на истинското злато.