Обеци - Шарени дамски обеци със запълнено злато

Обеци - Шарени дамски обеци със запълнено злато Кликнете за по-голямо изображение
Код на продукта : 1158
Наличност : В наличност
Цена : 12,95 лв.
Количество : - +
Бърза Поръчка
Обеци - Шарени дамски обеци със запълнено злато
Обеци - Шарени дамски обеци със запълнено злато
Цена: 12,95 лв.

* Име :
* Телефон:
* Коментар:
Моля, напишете Вашето име и телефонен номер, за да можем да се свържем с Вас

fast-delivery
Оставащо време до края на работния ден : 00 часа и 08 минути
Предстоят ни почивни дни: Събота, Неделя. Ако поръчате след края на работния ден, вашата поръчка ще бъде обработена в Понеделник.
Доставка до Събота, 18.09.2021

Пъстри дамски обеци с кристали и 18К запълнено* злато. Изработени са от специална ювелирна сплав - не потъмняват, не променят цвета си, без съдържание на никел, олово и други сплави които могат да Ви предизвикат алергия. Размер на обеците: височина - 28мм широчина - 10мм.

Пояснение на понятието "запълнено злато":

Златното запълване (наслагване) е модерна технология и представлява буквално попълване на някакъв метал (сребро, мед, стомана и др.) с дебел слой злато под налягане и висока температура. Така че запълнените бижута не бива да се бъркат с позлатените, защото реално съдържат със 100% повече злато от тях и са много по-ценни и устойчиви на потъмняване и обезцветяване. Те изглеждат като масивно злато, защото според изискванията количеството злато в запълнените бижута трябва да е поне 1/20-та от общото им тегло, така че горният им слой наистина е масивен. Всичко това ги прави чудесна и достъпна като цена, визия и качества алтернатива на истинското злато