Поръчка и Доставка

Поръчка:

Уважаеми клиенти,
    Когато направите поръчка в сайтa onlinebijuta.com, вашите поръчки ще бъдат обработени и вие ще получите обаждане за потвърждение от наш представител до 24 часа от момента на получаване на Вашата поръчка.
    Как да поръчате:
        1. Вариант на посочения в сайта телефон.
        2. Вариант "Бърза поръчка" - Въвеждате Вашето име и телефон и наш служител ще се свърже с Вас при първа възможност за да уточним детайлите за продукта който желаете да закупите, както и къде желаете да го получите;

        3.Вариант - чрез сайта:
            3.1. Избирате продукт и натискате бутона "Купи" и влизате в количката, съдържаща желания от Вас продукт.
            3.2. След това натискате бутона "Купи", ако сте нов клиент и искате да си създадете профил в нашия магазин, избирате опцията "създаване на профил", ако искате да поръчате без да създадете профил, избирате опцията "плащане без регистрация" и натискате бутон "продължи".
            3.3. Попълвате информацията за доставка - име, фамилия, e-mail, телефон, адрес, населено място, град и натискате бутон "продължи"
            3.4. Тук можете да добавите специални инструкции или указания към Вашата поръчка, ако няма такива, прочитате "Условията за ползване" потвръждавате това и натискате бутон "продължи", след това бутон "потвърди"и вашата поръчка е приета, до 24 часа наш служител ще се свърже с Вас за да Ви увери че всичко е наред.
    Ще получите на e-mail-а си копие на направенета от Вас поръчка. 
    Всички поръчки, направени от Понеделник до Петък, се доставят на следващия ден. Поръчки, направени в Събота и Неделя, се обработват и изпращат в Понеделник, за да бъдат доставени във Вторник. Изключение правят продуктите, за които изрично е опоменато че има време за изработка, те се доставят след опоменатото време за изработка.

Доставка:

    Доставките се изпращат с куриер на Еконт Експрес
    Безплатна доставка до офис на Еконт Експрес в цялата страна при поръчки над 40 лв.
    Доставка до офис на Еконт Експрес в страната приблизително 4.00 лв. *
    Доставка до адрес в страната за следващия работен ден приблизително 6.00лв. *

* Цената на транспорта зависи от сумата на наложеният платеж.

    Моля да обърнете внимание че ако във Вашето населено място няма офис на куриерска фирма Еконт, дори и да изберете опцията "Доставка до офис на Еконт Експрес в страната - 4.00 лв" то доставката пак ще ви бъде таксувана като за адрес в страната - 6.00 лв. , а времето за доставка е възможно да е повече от 24 часа тъй като е практика на куриерите подобни населени места да им се доставят пратки в определени дни от седмицата.

    Ако желаете поръчката ви да бъде доставена от друг куриер или по-късно от посочените срокове, моля отбележете желаната дата за доставка в полето "Специални инструкции" в четвъртата стъпка при оформяне на поръчката, а ние допълнително ще се свържем с Вас за да Ви уведомим за цената. При нужда или желание от Ваша страна имаме възможност да работим със куриерска фирма Спиди.