Обеци - Красиви дамски обеци от запълнено злато

Обеци - Красиви дамски обеци от запълнено злато Кликнете за по-голямо изображение
Код на продукта : 1027
Наличност : В наличност
Цена : 9,95 лв.
Количество : - +
Бърза Поръчка
Обеци - Красиви дамски обеци от запълнено злато
Обеци - Красиви дамски обеци от запълнено злато
Цена: 9,95 лв.

* Име :
* Телефон:
* Коментар:
Моля, напишете Вашето име и телефонен номер, за да можем да се свържем с Вас

fast-delivery
Оставащо време до следващия работен ден 44 часа и 50 минути
Днес е почивен ден. Предстоят ни и още почивни дни: Неделя. Ако поръчате сега, вашата поръчка ще бъде обработена в Понеделник.
Доставка до Вторник, 05.07.2022

Красиви дамски обеци от 14К запълнено* злато. Изработени са от специална ювелирна сплав - не потъмняват, не променят цвета си, без съдържание на никел, олово и други сплави които могат да Ви предизвикат алергия. Размер на обеците: височина 18мм, диаметър на топчето 6мм.

Пояснение на понятието "запълнено злато":
Златното запълване (наслагване) е модерна технология и представлява буквално попълване на някакъв метал (сребро, мед, стомана и др.) с дебел слой злато под налягане и висока температура. Така че запълнените бижута не бива да се бъркат с позлатените, защото реално съдържат със 100% повече злато от тях и са много по-ценни и устойчиви на потъмняване и обезцветяване. Те изглеждат като масивно злато, защото според изискванията количеството злато в запълнените бижута трябва да е поне 1/20-та от общото им тегло, така че горният им слой наистина е масивен. Всичко това ги прави чудесна и достъпна като цена, визия и качества алтернатива на истинското злато

Сходни артикули (9)