Колиета - Екзотично позлатено колие с червен скъпоценен камък

Колиета - Екзотично позлатено колие с червен скъпоценен камък Кликнете за по-голямо изображение
Код на продукта : 1014
Наличност : В НАЛИЧНОСТ
Цена : 19,95 лв.
Количество : - +
Бърза Поръчка
Колиета - Екзотично позлатено колие с червен скъпоценен камък
Колиета - Екзотично позлатено колие с червен скъпоценен камък
Цена: 19,95 лв.

* Име :
* Телефон:
* Коментар:
Моля, напишете Вашето име и телефонен номер, за да можем да се свържем с Вас

fast-delivery
Оставащо време до следващия работен ден 51 часа и 24 минути
Днес е почивен ден. Предстоят ни и още почивни дни: Неделя. Ако поръчате сега, вашата поръчка ще бъде обработена в Понеделник.
Доставка до Вторник, 09.06.2020

Екзотично дамско колие, изработено от 14К запълнено* злато и червен скъпоценен камък. Направено е от специална бижутерийна сплав без съдържание на никел, олово и други сплави които биха могли да Ви предизвикат алергии. Не потъмнява и не променя цвета си. Дължина на синджирчето 44см, размер на медальона 2,5см х 3см.

* Пояснение на понятието "запълнено злато":
Златното запълване (наслагване) е модерна технология и представлява буквално попълване на някакъв метал (сребро, мед, стомана и др.) с дебел слой злато под налягане и висока температура. Така че запълнените бижута не бива да се бъркат с позлатените, защото реално съдържат със 100% повече злато от тях и са много по-ценни и устойчиви на потъмняване и обезцветяване. Те изглеждат като масивно злато, защото според изискванията количеството злато в запълнените бижута трябва да е поне 1/20-та от общото им тегло, така че горният им слой наистина е масивен. Всичко това ги прави чудесна и достъпна като цена, визия и качества алтернатива на истинското злато.